Velkommen til åpen skole

Velkommen 16.februar kl.16.00 – 18.00 til en informativ kveld i utdanningsmulighetenes navn. Enkel servering, pølser, kringle og kaffe.

Eksamen er avlyst

Regjeringen har vedtatt å avlyse alle ordinære eksamener våren 2022. Elevene får fullverdige vitnemål likevel.

Digitalt foreldremøte om doping, kropp og ungdom

Foresatte er viktige personer i elevenes liv. Derfor inviteres foresatte på alle videregående skoler i Innlandet til digitalt foreldremøte i form av webinar-serie om Doping, kropp og ungdom .

Tverrfaglig prosjekt i 2ELA

Elevene har tatt for seg grønne og bærekraftige energiløsninger på hus. De ble vurdert av faglærere i norsk og programfag.

Film fra volleyballturnering

Her kan du se en liten film fra skolemesterserskapet i volleyball.

Geitmyra matkultursenter

I første termin har vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag hatt to-dagers samarbeid med Geitmyra matkultursenter. De har lært om kosthold, bærekraft og hvordan man kan inspirere barn gjennom måltider. Flinke elever vi har!

Foreldremøte vg1 ST 1. februar

Det inviteres til informasjonsmøte på Teams om programfagvalg til vg2.

Endringer i rutiner vedrørende smittesporing

Her ligger flytskjema for endrede rutiner vedrørende smittesporing

Internkontroll

Her kan du lese internkontrollen til skolen vår.

Undervisningsplan uke 50, 51 og uke 1

Her kan du se når klassene skal møte på skolen de siste dagene før jul og første uka i januar.