Utveksling med Sevilla

16 elever med deres familier var vertskap for 16 spanjoler. Det ble en fin uke med mye læring og nye bekjentskaper.

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Alle elever får tilbud om å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Påmelding på Teams.

Elevrådsstyret

Elevrådsstyret har i dag blitt valgt ved avstemning.

Tur til Øyungen

Vg3-elevene har vært på tur til Øyungen. De som ville fikk være med på merking og registrering av ugler.

Biologi 2 på felttur

Elevene med faget biologi 2 har vært på felttur til Herstadtjernet.

Barnas Innlandsmarked

2BUA-N har samarbeidet med Ringsaker kommune om Barnas Innlandsmarked 2022. Årets tema var «Matglede».

Ekskursjon

Vg2 barne- og ungdomsklassene (2BUA og 2BUA-N) har vært på fellestur til Livensveen gårdsbarnehage i Løten.

Aktivitetsdag

Vi gjennomførte en felles aktivitetsdag med samarbeidsoppgaver, teambuilding og informasjon fra det pedagogiske støtteteamet.

Basisferdigheter

Vg2 yrkesfag lærte opp vg1-elevene i basisferdigheter på tvers av utdanningstilbud.

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke våre digitale verktøy og tjenester som elev, student og ansatt, må du ha en Innlandet-brukerkonto.