Hudkampanje

Vg3 apotektekniker hadde stand med goodiebags og quiz med mulighet til å vinne flotte premier.

Bordtennisfinale

Kelly vant over Iben i bordtennisfinalen. Vi gratulerer begge med gode plasseringer og flott innsats.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.

Basketballkamp

1HEG utfordret ansatte til basketballkamp og innebandykamp.

Fagdag i bredde 2

Dagen ble gjennomført med innendørs klatring i Espern aktivitetspark og frisbeegolf i Ankerskogen.

Skole-NM

Det ble 2.plass i automatisering ved Andreas S.B. og Sindre J. fra 3AUA, og 3.plass i elektriker ved Simen W.S. og Simen T.E. fra 2ELA. Vi gratulerer så mye!

Graz

Elever fra 2ELA, 2AUA og 2KVV har nå hatt sin første praksisuke i Graz i Østerrike.

Landsfinale i volleyball

22.-24. april deltok syv håpefulle elever fra RVS i landsfinalen i volleyball i Oslo.

Vg3 automatisering

Vg3-elevene i automatiseringsfaget har lært bort ulike anleggsmodeller til praksiskandidater i industriell matproduksjon.

Ansvarlig og morsom russefeiring

Skolene, politiet, Trygg Trafikk og Statens vegvesen har utarbeidet felles informasjon til russen og deres foresatte.