Powerpointbilde breddeidrett

Studiespesialisering med breddeidrett passer for deg som vil kombinere trening og skole. Se film og lær mer om breddeidrett.

Juleferien blir slik den er planlagt i skoleruta, og blir ikke endret som følge av koronasituasjonen.

Hovedbygget Ringsaker videregående skole med gul sirkel

Fra uke 47 vil undervisning følge timeplanen og du kan møte opp på skolen så lenge du er frisk.

Illustrasjonsbilde feber

Ut skoleåret 2020/2021 slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Visma InSchool

Vi er avhengig av kontaktopplysninger for å kunne sende informasjon til foresatte, blant annet om smittesituasjonen og tiltak.

Alle med symptomer på nyoppstått luftveisinfeksjon eller andre symptomer som kan skyldes covid-19 må melde seg til testing.

Ringsaker vgs skolebygg

Vi har tre elever som har testet positivt med covid-19.

Bilde fra film fra språkdagen

Elever på Ringsaker videregående skole har laget en videsnutt i forbindelse med «Språkdagen 2020». Her hører vi ulike språk, bl.a. svensk, spansk, fransk, litauisk, somali, dari og kurdisk med budskapet «Hei!», «Ha en fin dag!» og «Vask hender!».

Gruppebilde

Her er noen bilder fra ekskursjonen i biologi

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?