Velkommen til skolestart!

Mandag 15. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Avslutning vg3

Avgangselevene i vg3 fikk en fin avslutning med taler, musikk og utdeling av roser.

Turneringer

I løpet av året har vi arrangert turneringer i FIFA, bordtennis og foosball. Vi takker alle som har deltatt og skapt konkurranseglede!

Fagdag i breddeidrett

Tre av skolens tidligere idrettshelter holdt foredrag. Fagdagens fysiske utfordringer var volleyballturnering og individuelle konkurranser.

2KVV

2KVV kulde, varme og ventilasjon fikk besøke Trox Auranor sin nye fabrikk.

Vinnere i skrivekonkurransen

Takk for bidrag og interesse rundt skolens skrivekonkurranse. Vinneren er Tiril i 2STC. Andreplass til Katrine i 1STC og tredjeplass til Stine i 3STC.

Spleiselaget

Heidi Frang Solberg fra Skatteetaten besøkte yrkesfagelever på vg2 med undervisningsopplegg gjennom Spleiselaget.

Hudkampanje

Vg3 apotektekniker hadde stand med goodiebags og quiz med mulighet til å vinne flotte premier.

Bordtennisfinale

Kelly vant over Iben i bordtennisfinalen. Vi gratulerer begge med gode plasseringer og flott innsats.

Klage på karakter

Du har rett til å klage på karakterer, og fristen for å klage er 10 dager.  Illustrasjonsbilde skolearbeid Mostphotos