Vg2 tømrer

Klassetur til Lillehammer med omvisning på Maihaugen, tur til Tyrili klatresenter og Escape room.

Stortinget

POM-klassa besøkte Stortinget og fikk en god innføring i maktfordelingsprinsippet, parlamentarismen og regler for ordskifte.

FIFA-turnering

Nikolai i 2STB vant 3-2 over Odin i 1BAD i finalen. Even i 2STB vant bronsefinalen 3-2 over Szymon i 1BAD.

Utveksling

Vi hadde utvekslingsbesøket fra Yssingeaux i Frankrike i uke 43. Elevene reiser på gjenvisitt i vårsemesteret.

3AUA på studietur

Vg3 automatisering har vært på studietur til NMBU på Ås.

Día de muertos – De dødes dag

Den 2. november feiret spanskklassene i vg2 studiespesialisering Día de muertos, «De dødes dag».

Samarbeid med Geitmyra

Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag har hatt todagers samarbeid med Geitmyra matkultursenter i Ringsaker.

Skolemesterskap i volleyball

Vi stilte lag i skolemesterskapet og endte etter svært god innsats på en respektabel fjerdeplass. Se film.

Bærekraft

Vg1 helse- og oppvekstfag hadde samarbeid med Sirkula og Framtiden i våre hender med temaene matredning, forbruk og miljøgifter.

FN-dagen

Vi hadde en flott dag med appell fra elevrådet, undervisningsopplegg opp mot FNs bærekraftmål, gratis lunsj for alle og besøk av Thorbjørn Jagland.