Trygt hjem for ungdom

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Signering av kontrakter for bruk av elev-PC

Signeringsløsning er klar for bruk. Alle nye VG1 elever skal fylle ut denne, uansett om du skal ha PC fra skolen eller bruke privat-PC.

Informasjon om smittesituasjon 1STC

Etter påvist smitte i 1STC skal alle i klassa være i karantene.

Skolevalg

Uke 35 arrangeres skolevalg! Mandag 30. august kommer partiene til skolen for å ha debatt.

Informasjon om smittesituasjon til 1STA og 1STC

Det er bekreftet ett smittetilfelle i vg1 ST. Nærkontakter er satt i karantene. Dere andre bes om å være oppmerksomme på symptomer og ha lav terskel for å teste dere.

Gult beredskapsnivå

Kommuneoverlegen har satt gult beredskapsnivå for vår skole hele uke 34, 23.august – 29.august.

Skoleskyss

Her finner du informasjon om skoleskyss

Aktivere brukerkonto i Innlandet

For å kunne bruke digitale verktøy og tjenester, må du ha en Innlandet-brukerkonto.

Velkommen til skolestart!

Mandag 16. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Nytt brukernavn og passord, og skolefilene dine blir flyttet

Fra skolestart 2021 går skolen over til Innlandet fylkeskommunes brukerflate. Les hva det betyr for deg som elev.