Studietur til Røros

1SRA reiste til Tynset og Røros for å lære mer om markedsføring, service og reiselivsutvikling.

Påbygg-klassene på teater i historiske omgivelser

I Røhne-salen på Hamar fikk påbygg-elevene oppleve et sterkt møte med motstandskvinnen Eva Kløvstad, i form av en sterk teateroppsetning med stort sett kun én skuespiller på scenen.

Ungt entreprenørskap elektrofag

Vg1 elektrofag fikk testet seg i kreativitet og skaperglede sammen med Erik Lundgård fra Ungt Entreprenørskap Innlandet.

FN-dagen

I dag har vi markert FN-dagen på Ringsaker videregående skole.

Verdensdagen for psykisk helse

ble markert i dag med temaet - Livet under og etter en pandemi.

Byggcamp

Ungdomsskoleelever har i dag vært på Byggcamp for å lære mer om ulike yrkesretninger innenfor byggfag.

Fiskesprell

Forrige uke hadde Vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag besøk av Fiskesprell. Flinke kursholdere og elever!

Tur til Eidsvoll

Vg3 ST har vært på studietur til Eidsvoll.

Skolevalget

Her er valgresultatet for skolen vår.

Elevrådsledere

I år er Elisabeth Solli i 3STC elevrådsleder og Christian Bergersen i 2TØMB nestleder. De ser frem imot å jobbe for elevene slik at deres skolehverdag blir så god som mulig.