Overflateteknikk

Vg1 bygg- og anleggsteknikk fikk besøk av malermester Skancke AS for å lære mer om faget overflateteknikk.

Studietur til Røros

1SRA reiste til Tynset og Røros for å lære mer om markedsføring, service og reiselivsutvikling.

Utprøving

Ungdomsskoleelever besøker denne uka skolen vår, prøver ut og får vite mer om ulike studieretninger vi tilbyr.

Påbygg-klassene på teater i historiske omgivelser

I Røhne-salen på Hamar fikk påbygg-elevene oppleve et sterkt møte med motstandskvinnen Eva Kløvstad, i form av en sterk teateroppsetning med stort sett kun én skuespiller på scenen.

Utprøving

Det blir utprøving for ungdomsskolene i uke 46. Her kan du se datoer for de ulike programfagene.

Gjeninnfører egenmelding for fravær av helsegrunner

Elever som har fravær av helsegrunner, slipper å gå til legen for å få dokumentasjon. Dette gjelder fra 5. november.

Ungt entreprenørskap elektrofag

Vg1 elektrofag fikk testet seg i kreativitet og skaperglede sammen med Erik Lundgård fra Ungt Entreprenørskap Innlandet.

FN-dagen

I dag har vi markert FN-dagen på Ringsaker videregående skole.

Verdensdagen for psykisk helse

ble markert i dag med temaet - Livet under og etter en pandemi.

Byggcamp

Ungdomsskoleelever har i dag vært på Byggcamp for å lære mer om ulike yrkesretninger innenfor byggfag.