Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Det ble en fin ettermiddag med mye aktivitet på skolen vår. Takk til elever, ansatte og alle de besøkende.

Åtte av elevene våre elever har deltatt på NM for elever i Bergen. De kan være stolte av å bli det 18. beste laget i Norge!

Bokcafé vg1 ST

Elever i vg1 studiespesialisering har hatt bokcafé i norsk, hvor de presenterte bøker de har lest. Med kaker, te og kaffe ble det en sosial og mer uformell skoleøkt.

Sakprosaforfatter Marta Breen holdt 23. januar foredrag for vg3 ST og PB om kvinnekamphistorie og feminisme.

Også i år vil alle elever ved Ringsaker videregående skole få tilbud om å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Vaksineringen vil skje tirsdag 11 februar 2020 på grupperom Ljøsheim mellom kl 09-13.

1HEG har solgt selvlagde kaker, kort , lykter og dørkranser på eget julemarked.

Skolen har kjøpt inn ett klassesett av Occulus sine VR-briller. Fysikklassa er av de første til å teste utstyret.