Samarbeid med Geitmyra

I høst har vg2 barne- og ungdomsarbeiderfag hatt to-dagers samarbeid med Geitmyra matkultursenter i Ringsaker.

Skolemesterskap i volleyball

Vi stilte lag i skolemesterskapet og endte etter svært god innsats på en respektabel fjerdeplass. Se film.

Bærekraft

Vg1 helse- og oppvekstfag hadde samarbeid med Sirkula og Framtiden i våre hender med temaene matredning, forbruk og miljøgifter.

FN-dagen

Vi hadde en flott dag med appell fra elevrådet, undervisningsopplegg opp mot FNs bærekraftmål, gratis lunsj for alle og besøk av Thorbjørn Jagland.

Utveksling med Sevilla

16 elever med deres familier var vertskap for 16 spanjoler. Det ble en fin uke med mye læring og nye bekjentskaper.

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Alle elever får tilbud om å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Påmelding på Teams.

Elever møter næringslivet og lærebedrifter

29. september arrangerer Arena Innlandet en møteplass mellom elever og næringslivet – på Scandic Hamar og digitalt.

Elevrådsstyret

Elevrådsstyret har i dag blitt valgt ved avstemning.

Tur til Øyungen

Vg3-elevene har vært på tur til Øyungen. De som ville fikk være med på merking og registrering av ugler.

Biologi 2 på felttur

Elevene med faget biologi 2 har vært på felttur til Herstadtjernet.