Passord på brukerkonto

Mange elever får SMS med beskjed om å lage passord til brukerkontoen sin. Her er noen tips om du har problemer med å få satt passord.

Avslutning vg3

Det ble en herlig avslutning med taler fra rektor, avgangselever, lærere og nydelig sang.

Kulturdag

Kulturdag hos vg2 helseservice. Elevene pyntet seg og hadde ett sosialt måltid sammen.

Utøya

Vg1-elever med helse -og oppvekstfag besøkte Utøya. Flott opplegg som gjorde sterkt inntrykk.

Vg1 HO og Røde Kors

Elevene på vg1 helse- og oppvekstfag fikk denne uken besøke Røde Kors. Elevene jobbet med ulike praktiske situasjoner.

Sjakk

Johannes H. B. i 3STC vant over Matas i 3STA i finalen. Joseph i 3AUA vant over Johannes B. i 3STC i bronsefinalen.

Brynjulf Jung Tjønn

To klasser på vg1 ST fikk besøk av forfatter Brynjulf Jung Tjønn.

Fagdag 2HEA-N

Spennende informasjon og lærerikt om behandlingsløpet for pasienter i avrusning på Sanderud.

Tretoppgård

Vg2 BUA og BUA-N har vært på tur til Faråsen tretoppgård.

Fylkesmesterskap

Vi har deltatt på Innlandsmesterskap i helsearbeiderfag, automasjon og elenergi og ekom.