Persondata kan være på avveier etter sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Personopplysninger til elever og lærere i fylkeskommunen kan ha kommet på avveier. Dette skyldes et sikkerhetsbrudd hos en av fylkeskommunens leverandører.

Illustrasjonsbilde sommerskole

Innlandet fylkeskommune arrangerer sommerskole på Lillehammer og Hamar 22. juni–3. juli 2020. Kursene er for deg som mangler bestått karakter.

Illustrasjonsbilde jente på buss

Fra onsdag 13. mai vil Innlandstrafikk kjøre alle skolebusser i Innlandet. Av smittevernhensyn vil bussene kjøre med redusert kapasitet.

Nå kan klasserommene igjen fylles med elever, innenfor oppdaterte regler om smittevern.

De videregående skolene kan åpne opp igjen i løpet av neste uke, de første allerede førstkommende mandag.

Her ligger rutiner for drift av kantina og smittevern i forbindelse med gjenåpning av skolen.

Privatisteksamen for våren 2020 gjennomføres.

Mandag 27. april starter våre videregående skoler opp igjen programfagene innen yrkesfaglig utdanningsprogram. Dette gjelder også dem som tar yrkesfag i et voksenopplæringsløp.

Eksamen vår 2020

Regjeringen har bestemt at alle muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener for elever i videregående skole avlyses denne våren.

Utdanningsdirektoratet har kommet med oppdaterte råd om smittevern for ungdomsskole og videregående skole.

Det blir en annerledes russetid i 2020, og årets russ må tenke mer på smittevern enn fest og moro.