Elever i klasserommet

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene i videregående skole.

Skolene vil mest sannsynlig holde seg på grønt nivå selv ved smitteutbrudd.

Elevrådsledere Ringsaker vgs

I år er Elisabeth Solli i 3STC elevrådsleder og Christian Bergersen i 2TØMB nestleder. De ser frem imot å jobbe for elevene slik at deres skolehverdag blir så god som mulig.

Foreldremøte

Ny dato 15. september. Påmeldingsfrist 12. september. De som allerede er påmeldt videreføres til ny dato.

En person som putter stemmeseddel i valgboks

Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flest stemmer, mens Fremskrittspartiet gikk mest fram ved skolevalget i Innlandet.

Covid-19

Fra og med fredag 3. september kl. 14 kan elever slippe karantene selv om de er nærkontakter til et smittetilfelle.

Trygt hjem-bilde

Ungdom i Innlandet kan komme seg trygt hjem i helgene med taxi for kun 69 kroner.

Personer skrives på pc

Signeringsløsning er klar for bruk. Alle nye VG1 elever skal fylle ut denne, uansett om du skal ha PC fra skolen eller bruke privat-PC.

Dame med munnbind snakker i telefon

Etter påvist smitte i 1STC skal alle i klassa være i karantene.

Eksempelbilde stemming

Uke 35 arrangeres skolevalg! Mandag 30. august kommer partiene til skolen for å ha debatt.