Visma InSchool

Tilgangen til foresatte er forsinket, og det jobbes med å rette det. Når tilgangen er klar, ber vi foresatte til elever under 18 år om å legge inn kontaktopplysninger i VIS.

Bilde fra film fra språkdagen

Elever på Ringsaker videregående skole har laget en videsnutt i forbindelse med «Språkdagen 2020». Her hører vi ulike språk, bl.a. svensk, spansk, fransk, litauisk, somali, dari og kurdisk med budskapet «Hei!», «Ha en fin dag!» og «Vask hender!».

Gruppebilde

Her er noen bilder fra ekskursjonen i biologi

Begrepet fagfornyelsen er kjent for alle som jobber i skolen, men hva med oss andre?

Vi leier ikke ut idrettshallen eller andre rom uke 36, 31.august - 6. september.

Illustrasjonsbilde feber

Fra og med mandag 24. august og ut oktober slipper elever å dra til fastlege for å få dokumentert fraværet sitt.

Nye elever som har manglet passord til sin brukerkonto kan få disse via IKT på skolen.

Lynkurs i smittevern for elever - video

I videoen får du kort og god informasjon om hvordan du ivaretar smittevernet når du begynner på skolen.

Illustrasjon skolestart

Mandag 17. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger i skolestarten.

Skolestart er 17. august og de ulike trinnene har oppmøte følgende tider:

Vg1 kl. 09.00, Vg2 kl. 10.00 og Vg3 kl. 11.00.