Illustrasjon - skilt med fortsatt stengt

De videregående skolene i Innlandet vil være stengt den første uka over påske.

Per i dag planlegges det at alle privatisteksamener for våren 2020 skal gjennomføres.

Eksamen vår 2020

Alle skriftlige eksamener for videregående skole er avlyst. Elevene vil få vitnemål hvor det står at eksamen var avlyst.

Fylkeskommunen og skolene er opptatt av å gjennomføre opplæring, samtidig som personvernet blir ivaretatt.

I forbindelse med at skolen er stengt, gjelder følgende for undervisning ved skolen vår:

Stengt-skilt

Innlandet fylkeskommune har i dag bestemt å stenge alle videregående skoler i fylket. Det samme gjelder for ordinær drift ved tannklinikkene.

Folkehelseinstituttets råd om gode vaner som forebygger smitte

Innlandet fylkeskommune skjerper restriksjonene for reiser og setter inn flere tiltak knyttet til koronaviruset.

Det ble en fin ettermiddag med mye aktivitet på skolen vår. Takk til elever, ansatte og alle de besøkende.

Åtte av elevene våre elever har deltatt på NM for elever i Bergen. De kan være stolte av å bli det 18. beste laget i Norge!

Bokcafé vg1 ST

Elever i vg1 studiespesialisering har hatt bokcafé i norsk, hvor de presenterte bøker de har lest. Med kaker, te og kaffe ble det en sosial og mer uformell skoleøkt.