Åtte av elevene våre elever har deltatt på NM for elever i Bergen. De kan være stolte av å bli det 18. beste laget i Norge!

Bokcafé vg1 ST

Elever i vg1 studiespesialisering har hatt bokcafé i norsk, hvor de presenterte bøker de har lest. Med kaker, te og kaffe ble det en sosial og mer uformell skoleøkt.

Sakprosaforfatter Marta Breen holdt 23. januar foredrag for vg3 ST og PB om kvinnekamphistorie og feminisme.

Også i år vil alle elever ved Ringsaker videregående skole få tilbud om å vaksinere seg mot smittsom hjernehinnebetennelse. Vaksineringen vil skje tirsdag 11 februar 2020 på grupperom Ljøsheim mellom kl 09-13.

på nye Ringsaker videregående skole torsdag 30. jan 2020 fra kl 17-20.

Vi ønsker alle en fin desember og en trivelig avslutning på året.

1HEG har solgt selvlagde kaker, kort , lykter og dørkranser på eget julemarked.

Skolen har kjøpt inn ett klassesett av Occulus sine VR-briller. Fysikklassa er av de første til å teste utstyret.