Med unntak av Raufoss, Hadeland og Trysil går de videregående skolene i Innlandet tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar.

Fristen for å melde deg opp til eksamen for privatister, lærlinger og praksiskandidater er 1. februar.

Innlandstrafikk

Fra 8. januar stenges framdøra på enda flere linjer. Her finner du informasjon om lokale tiltak.

Vaksinasjon

Alle elever får tilbud om vaksine. Dette vil foregå i uke 7 og koste 500 kroner. Påmelding må skje før 26.1.

Offentlig transport

Alle skolerutene kjøres som vanlig og Innlandstrafikk vil forholde seg til den nasjonale veileder.

Julemarked for SSR

SSR arrangerte et julemarked på taket av skolen fredag 11. desember. For de som ikke hadde vært på taket før, ble dette en ypperlig anledning til å se den nye terrassen vår.

Ungdom i Trysil er blant målgruppen for Trygt hjem. Trysil er på grønt nivå og avstanden mellom elevene er derfor innenfor smittevernreglene

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Koronavirus

Alle de videregående skolene i Hamar-regionen er tilbake på rødt nivå fra tirsdag 15. desember.

Det er registrert et smittetilfelle av COVID-19 i klasse 2STA ved Ringsaker vgs.
Alle elever i 2ST skal ha hjemmeundervisning til og med 18. desember.