Volleyball-NM

Åtte av elevene våre elever har deltatt på NM for elever i Bergen. De kan være stolte av å bli det 18. beste laget i Norge!

Det var 8 elever og 2 lærere som spente og trøtte dro i fra Brumunddal 0600 fredag morgen. Ferden gikk via Gardemoen til Bergen. Fredagen ga oss 3 tette og jevne kamper, hvor vi blant annet møtte lagene som endte som nr 4 og 5 i turnering. Det var nok flere enn de to lærerne som synes det var godt å komme seg inn på hotellet 21.30!

Lørdag var det 2 nye kamper, og elevene fikk også prøve seg som dommere. Seier i siste kamp lørdag gjorde at elevene fikk ekstra lang tid til egen disposisjon, man skal ikke se bort i fra at det var noen bankkort som fikk kjørt seg litt.

På kvelden var det duket for bankett, hvor vi fikk oppleve et danseshow som setter de meget kompetente lærerne sine danseferdigheter, i et litt annet lys.

Søndag morgen var det tid for plasseringskamp, vi drar i fra Bergen som det 18. beste laget i Norge! Det skal vi være stolte av!

Takk til skolen for at vi fikk lov til å dra!

Takk til elevene: Gine, Karoline, Celine, Hanna, Seb, Kjartan, Noah og Isak. Det har vært gode opplevelser, gode holdninger og veldig ålreit å være på tur med dere!

We win together, we lose together, Ringsaker vgs!

(skrevet av Beate og Svend Jørgen)