Viktig om COVID-19 fredag 11.12.2020 OPPDATERT

Det er registrert et smittetilfelle av COVID-19 i klasse 2STA ved Ringsaker vgs.
Alle elever i 2ST skal ha hjemmeundervisning til og med 18. desember.

Registrert smitte av COVID-19 og mistanke om smitte

Torsdag kveld ble skolen orientert om at det er et smittetilfelle av Covid-19 i klasse 2STA. Smittesporing pågår nå.
Alle elever i 2STA er satt i karantene til og med 18.desember og møter ikke på skolen, men får fjernundervisning i henhold til timeplanen.

De ansatte som har vært i nærkontakt med eleven, vil i dag bli kontaktet av smittesporingsteamet, som avgjør om de settes i karantene.

Fjernundervisning og ventekarantene

I tillegg har det i løpet av dagen fredag kommet melding om mistanke om smitte hos en elev i 2STB. Med bakgrunn i dette er følgende besluttet.

• 2STB og 2STC settes i ventekarantene inntil testresultat er klart, og smittesporingsteamet har oversikt.
  • Alle elever på VG2 ST får fjernundervisning fra og med mandag 14. desember til og med fredag 18. desember.
  • Timeplanen gjelder som vanlig.

For øvrige elever og ansatte vil undervisningen foregå på skolen som normalt etter timeplanen på gult nivå fra mandag 14.desember.

Vi må være forberedt på endringer.

Ledelsen ved Ringsaker vgs.