Studietur til Røros

1SRA reiste til Tynset og Røros for å lære mer om markedsføring, service og reiselivsutvikling.

Bilde av Røros - Klikk for stort bilde Remi René Johansen Turen gikk først til Tynset hvor de fikk ett foredrag av Ungt Entreprenørskap om markedsføring og tips til hvordan man kan starte ungdomsbedrift. På ettermiddagen ble det pizza og egentid til å utforske sentrum. Verdens største spark var en av severdighetene de fikk med seg.

Etter hotellovernatting på Tynset fortsatte turen til Røros og året julemarked. Der fikk elevene først et foredrag på Bergstad hotell om reiselivsutvikling av reisesjef for Destinasjon Røros. Det ble også besøk på Rørosmuseet, før turen gikk til julemarkedet. På julemarkedet hadde elevene som oppgave å observere salg fra ulike boder, og se løsninger for markedsføring, innovasjon og salg. I etterkant skal elevene jobbe med en oppgave der de tar for seg det de observert på julemarkedet. Elevene synes det var en fin og lærerik tur.  De kunne også kjenne igjen mange salgsteknikker som ble brukt på markedet.

Se flere bilder på vår Facebook-side