Fiskesprell

Vg2 BAS har i dag hatt opplæring i utendørs kokkelering med bålpanne og gode sunne ingredienser.

Disseksjon av lunger og hjerte

Elevene i vg1 helse- og oppvekstfag har undersøkt lunger og hjerte av gris. Dette ble en interessant og lærerik økt. Disseksjon av gris Mai Brekke Skard

Sommerkampanje

Vg3 apotekteknikk gjennomførte en todagers sommerkampanje for å sette fokus på solbeskyttelse. De ga informasjon, delte ut gaveposer og trakk ut heldige vinnere til forskjellige produkter.

Fagdag med bredde 1 på Budor.

En innholdsrik og fin vinterdag med flotte motiverte ungdommer! Dagen bestod av teknikkopplæring i blant annet langrenn og snowboard, felles grilling i sola og litt konkurranse på slutten av dagen. Takk for turen! 

Gründercamp

Elevene med psykologi 1 har i dag hatt mini-gründercamp. Tematikken var motivasjon i organisert idrett og videregående skole.

Velg kjemiprosess- og laboratoriefag!

Vil du jobbe med verdens viktigste ressurs; vann? Da er kjemiprosess faget for deg. Fra høsten 2021 tilbyr Ringsaker videregående VG Kjemiprosess- og laboratoriefag.

Valentinsdagcafé

1SSR markerte en tidlig valentinsdag med café og salg av nydelige bakevarer, frappe, kaffe og smoothie. 

Kjemiprosess- og laboratoriefag

Her kan du se en film om det nye studietilbudet ved skolen vår

Valg av programfag for 2ST og 3ST 21/22

Her er tider for programfaginformasjon og blokkskjema for valg av fag skoleåret 2021/2022. 

Julemarked 2020

Julemarked for SSR Ringsaker vgs SSR arrangerte et julemarked på taket av skolen fredag 11. desember. For de som ikke hadde vært på taket før, ble dette en ypperlig anledning til å se den nye terrassen vår.           

Til toppen